Complex rezidențial modern, dezvoltat pe malul lacului în zona Floreasca.

Yacht Kid reprezintă o oportunitate unică de a trăi într-o dezvoltare rezidențială proiectată meticulos, având toate beneficiile intimității și spațiului luxos.

AFLAȚI MAI MULTE

YACHT KID

Modern. Inovativ. Unic.

Yacht Kid va include atât unități rezidențiale, cât și spații comerciale și facilități precum spații verzi, parcare cu valet, servicii de concierge, vederi panoramice și parcare subterană dotată cu stații de încărcare electrică.

Situat în partea de nord a Bucureștiului, proiectul rezidențial va beneficia de locația sa strategică - una dintre cele mai dezvoltate zone de afaceri din capitală, un cartier foarte atractiv, atât ca destinație rezidențială, cât și ca destinație investițională.

Arhitectura și amplasarea ansamblului favorizează toate apartamentele, permițând astfel un flux generos de lumină naturală.

Yacht Kid va beneficia de un design contemporan cu materiale de înaltă calitate, finisaje premium, terase private și spațioase pentru fiecare apartament.

FACILITĂȚILE ANSAMBLULUI

Complexul rezidențial dispune de multiple facilități în apropiere, printre care:

Spații verzi generoase

Kaufland concept store

STAȚIE TRAMVAI

Spații încărcare auto electrice

Galerii comerciale rezidențiale

Vedere panoramică

Grădinițe/ școli

Terenuri de sport

STAȚIE METROU

Piscine olimpice

STAȚIE AUTOBUZ

PROMENADĂ PUBLICĂ

Locația este una exclusivistă

Lacul Tei este un cartier situat în partea de nord a Bucureștiului, cu multe zone verzi și mai puțin aglomerat decât alte zone ale Bucureștiului.

Locația este una exclusivistă, lângă lac, fiind o zonă liniștită și aproape de puncte cheie din București, zona de business, dar şi de zona comercială Promenada, de Aeroportul Internațional Henri Coandă, centura orașului și drumul național DN1. Locația proiectului îți oferă un mare avantaj din punct de vedere al calității aerului respirat, fiind aproape de Parcul Tei și de Lacul Tei.

Întregul complex va dispune de o rețea vastă de Bulevarde cu patru benzi de circulație prevăzute cu alveole verzi și trotuare de 4 m și străzi moderne.

Zona este bine deservită de facilități de transport public, cu stații de autobuz adiacente proprietății, dispunând de toate tipurile de servicii și facilități.

Contactează-ne pentru o ofertă
personalizată

Programează o vizită

The social place to live in Bucharest

Grupul de firme Kid vine cu un concept inovator și foarte căutat pe piață imobiliară: un stil de viață ideal într-o comunitate prosperă!

Conform vastei experiențe în domeniul imobiliar, ce datează încă din anul 2005, grupul de firme Kid inovează prin practicile sale de construcție și tehnologii moderne, creând astfel o comunitate amplă, vie și prietenoasă mediului, ce va integra o multitudine de servicii și facilități, în cea mai dezvoltată zonă de afaceri din capitală, o zona foarte atractivă atât ca destinație rezidențială, cât și investițională!

Răzvan și Bogdan Ghiță

Co-Founders