Apartamente cu 2 dormitoare

Un stil de viață aspirațional într-o comunitate prosperă.

299.000 € - 475.000 € + TVA

Dormitoare

2 dormitoare

Bai

2 băi

Suprafata

85.5 - 115.1 m²

Alege spațiul potrivit

Pentru cei care sunt în căutarea unor proprietăți remarcabile de vânzare în București, Yacht Kid oferă o selecție largă de apartamente spectaculoase care răspund tuturor gusturilor și cerințelor dumneavoastră. Acest apartament cu două dormitoare este situat într-un cartier liniștit tip comunitate, într-o nouă dezvoltare rezidențială: Yacht Kid – o clădire unică care reprezintă ultimul trend în exclusivitate. Această proprietate beneficiază de o terasă privată spațioasă, finisaje imaculate și materiale calitative, emanând astefel lux, evidențiind ideea de design și arhitectură la cele mai înalte standarde!

O proprietate excepțională într-o zonă foarte căutată, acest apartament cu două dormitoare emană lux, calitate și stil, subliniind ideea de arhitectură și design la cele mai înalte standard, având finisaje impecabile și materiale de înaltă calitate. Oferind o arhitectură originală și modernă, cu caracteristici pline de farmec, design sofisticat și o terasă spațioasă privată, acest sublim apartament reprezintă o proprietate senzațională într-un cadru magic! Această unitate remarcabilă face parte dintr-o nouă dezvoltare rezidențială: Yacht Kid – situat în partea de nord a Bucureștiului, în cea mai dezvoltată zonă de afaceri din capitală, o zonă foarte atractivă atât că destinație rezidențială, cât și investițională.

Detalii apartamente

Etaj

1 - 6

Suprafață:

85.5 - 115.1 m²

Dormitoare:

2 dormitoare

Băi:

2 băi

Terasă:

24.8 - 55 m²

Mobilat

Nu

Balcon

Da

Preț:

299.000 € - 475.000 € + TVA

Programează vizită

    Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale, în conformitate cu Politica de confidențialitate și cookie-uri.

    Locație

    Situat în partea de nord a Bucureștiului, dezvoltarea va beneficia de locația sa strategică - una dintre cele mai dezvoltate zone de afaceri din capitală, un cartier foarte atractiv atât ca destinație rezidențială, cât și ca destinație investitionala.