Apartamente cu 1 dormitor

Un stil de viață aspirațional într-o comunitate prosperă.

172.800 € - 189.800 € + TVA

Dormitoare

1 dormitor

Bai

1 baie

Suprafata

56.5 – 63. 2 m²

Alege spațiul potrivit

Locuiți sau investiți într-una dintre cele mai interesante noi dezvoltări imobiliare din București: Yacht Kid – un proiect rezidențial situat în partea de nord a Bucureștiului, în cea mai dezvoltată zonă de afaceri din capitală, o zona foarte atractivă atât că destinație rezidențială, cât și investițională. În cadrul acestor apartamente cu două camere am optimizat spațiul zonei de locuit, prin urmare, întâmpinăm viitorii rezidenți cu spații vitrate generoase și ferestre înalte care se deschid complet, astfel încât în timpul verii să vă puteți bucură pe deplin de acest spațiu. Nu în ultimul rând, unitatea beneficiază de o terasă privată spațioasă, materiale de înaltă calitate și finisaje premium, emanând astfel lux, subliniind ideea de design și arhitectură la cea mai bună calitate.

Yacht Kid reprezintă o oportunitate unică de a trăi într-o dezvoltare rezidențială spectaculoasă, proiectată meticulos, având toate beneficiile intimității și spațiului luxos, cu o terasă privată spațioasă și acces complet la o varietate mare de facilități și servicii. Această remarcabilă proprietate cu două camere este decorată cu finisaje de înaltă calitate și materiale calitative, fiind situată în partea de nord a Bucureștiului, în cea mai dezvoltată zonă de afaceri din capitală, o zonă foarte atractivă atât că destinație rezidențială, cât și investițională. Așadar, nu ratați această oportunitate incredibilă de a trăi conform celor mai înalte standarde!

Detalii apartamente

Etaj

1 - 6

Suprafață:

56.5 – 63. 2 m²

Dormitoare:

1 dormitor

Băi:

1 baie

Terasă:

10.5 - 18.3 m²

Mobilat

Nu

Balcon

Da

Preț:

172.800 € - 189.800 € + TVA

Programează vizită

    Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale, în conformitate cu Politica de confidențialitate și cookie-uri.

    Locație

    Situat în partea de nord a Bucureștiului, dezvoltarea va beneficia de locația sa strategică - una dintre cele mai dezvoltate zone de afaceri din capitală, un cartier foarte atractiv atât ca destinație rezidențială, cât și ca destinație investitionala.